FI
EN

Tullaukset ja huolintaa Suomessa

Tullausten tekeminen Suomessa on helppoa ja nopeaa meidän kokeneille ammattilaisille, joita avustavat pitkälle integroidut IT-ratkaisut. Jos konttisi saapuu Suomen satamaan ja haluat viedä tavarat Uzbekistaniin, Georgiaan, Azerbaidzhaniin tai muihin kolmansiin maihin, tarvitset ehdottomasti kokeneen toimijan, joka pystyy tarjoamaan tullauspalveluja nopeasti ja laadukkaasti. Suora sanomayhteys tulliin nopeuttaa tiedonkulkua entisestään.

Vuosikymmenten aikana jalostunut kokemus auttaa huomioimaan kaikki lain yksityiskohdat, jotka muuten voisivat johtaa vaikeuksiin niin tuonnissa kuin viennissäkin. Pystymme hoitamaan kuljetusten lisäksi myös tullaukset puolestanne, jolloin te saatte palvelua yhdeltä kumppanilta, ja siten parannatte koko kuljetusketjun hallintaa. Autamme asiakkaitamme mielellämme, ja tarvittaessa opastamme tehokkaamman ratkaisun löytämisessä. Näin kokemuksemme auttaa teitä luomaan kuljetusketjusta kilpailuedun.

Passitukset T-1 tai TIR-takuukirje, sekä tullivarastoon siirrot, IM-A

Passitamme Suomen kautta kulkevat tavarat nopeasti. Tätä varten tarvitsemme vähintään kauppalaskun.

TIR-takuukirje on vaihtoehto T-1 passitukselle. Se on käytännöllinen etenkin monen maan kautta kulkevien kuljetusten yhteydessä, mutta rajoittuneempi korkea-arvoisten tavaroiden osalta. Suomessa paperin TIR-takuukirjeen lisäksi laaditaan myös sähköinen TIR.

Tavaran tullessa satamaan, on usein tarve siirtää ne tullivarastoon tullaamatta. Tämä hoituu satamassa IM-A:lla. Meiltä saatte myös tullivaraston palvelut, ja jatkokuljetukset.

Vientiselvitys (EX-A)

Vientiselvitämme tuotteenne sähköisesti laaditulla EX-A vientilomakkeella. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljetus voi lähteä mistä päin Suomea tahansa, ja ajoneuvo voi suunnata suorinta reittiä rajalle, ilman että sen täytyisi hakea paperista vientiselvitystä toimistoltamme.

Tuontiselvitys (UTU-järjestelmässä) ja tullimaksujen tilitys maahantuojan puolesta

Tullimaksujen tilitys maahantuojan puolesta mahdollistaa tullauksen, vaikkei teillä olisi omaa tiliä Suomen tullissa. Tullauksen jälkeen tavarat ovat vapaassa liikenteessä koko EU:n alueella.

Rahtikirjat, CMR maantirahtikirja sekä meriliikenteen rahtikirja

CMR-rahtikirja tarvitaan jokaiseen kansainväliseen maanteitse kulkevan kuljetukseen. Se sisältää vähimmäismäärän tietoa, jotta kuljetus tulisi oikein perille asti.

Autamme myös meriliikenteen rahtikirjojen laadinnassa ja välitämme täyttöohjeet meri varustamoille. Laadimme rahtikirjan aina tarkasti ja täsmällisesti oikein, jotta kuljetus voisi kulkea esteittä merten ja rajojen yli.

Спасибо!

Загрузка...

Напишите нам

Загрузка...