FI
EN

Laadukasta sertifioitua toimintaa

Olemme DNV:n auditoimana sertifioitu ISO 9001 laadunhallintajärjestelmällä, ISO 14001 ympäristöhallintajärjestelmällä ja ISO 45001 työterveys ja työturvallisuusjäjrestelmällä.

ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä tarkoittaa työprosessien jatkuvaa parantamista. Tämä lähestymistapa työntekoon vähentää virheitä ja siten tuo tehokkuutta ja etuja asiakkaillemme.

ISO 14001 ympäristöhallintajärjestelmä on osoitus siitä, että otamme huomioon kestävän kehityksen ja ympäristön huomioon toiminnassamme. Se ohjaa energiatehokkuuden parantamiseen ja hukan vähentämiseen sekä kierrätyksen maksimoimiseen.

ISO 45001 työterveys ja työturvallisuusjäjrestelmä ohjaa näiden osa-aluiden parantamiseen. Se tulee nollatapaturma-ajattelusta, sekä turvallisuushavaintojen kirjaamisesta ja sitä kautta työympäristön saattamisesta yhä turvallisemmaksi.

Kyseisten järjestelmien ylläpitäminen tarkoittaa jatkuvaa parantamista ja ulkopuolisen toimijan näkökulmaa ja auditointia. Tämä takaa sen, että laatu paranee entisestään ajan kanssa, kun joka kerralla otetaan uusi kohde toiminnassamme tarkempaan tarkasteluun. Tässä onnistuaksemme se vaati sitoutumista niin johdon, kuin työntekijöidenkin osalta.

Спасибо!

Загрузка...

Напишите нам

Загрузка...