FI
EN

Kaukasus ja Keski-Aasia

Kaukasuksen ja Keski-Aasian alueella asuu yli 80 miljoonaa ihmistä. Alueelta viedään paljon öljyä ja kaasua, sekä tiettyjä maametalleja. Se on nykyisin muodostunut entistä tärkeämmäksi transitoreitiksi Kiinan ja Euroopan välille, kun kauttakulkua Venäjän läpi moni pyrkii välttämään kaikin keinoin.

Alueella toimii jo kymmeniä länsimaisia jättejä, ja paikallinen väestö kaipaa myös länsimaisia tuotteita ja vaatteita, joten markkina on valtava ja täynnä mahdollisuuksia. Me mahdollistamme logistiikan tälle alueelle!

Azerbaidzhanista, Kazakstanista ja Trukmenistanista on pääsy Kaspianmerelle, ja tästä syystä lauttaliikenne on erittäin tärkeää kuljetettaessa Euroopan ja Keski-Aasian välillä. Meillä on vakio paikat lautoilla, mikä takaa paikan autoille, ja varmistaa toimivan sekä katkeamattoman toimitusketjun.

Olemme ajaneet tälle alueelle jo vuosikymmeniä, ja nykyisin autot ovat GPS-seurannassa, jolloin niiden seuranta on realiaikaista. Meidän toiminta on laatusertifioitu, mikä tarkoittaa, että prosessit on mietitty ja viilattu toimiviksi.

Ota yhteyttä, niin voidaan katsoa teille sopivin vaihtoehto toimittaa tavarat.

Спасибо!

Загрузка...

Напишите нам

Загрузка...