FI
EN

Varastoimme huolellisesti.
Toimitamme nopeasti.

Vuonna 1998 perustettu Avind International Oy tarjoaa logistiikan palveluja sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palvelumme käsittää varastologistiikan, huolinnan, meri- ja maantiekuljetukset. Meiltä saat myös kuljetukset mm. Georgiaan, Azerbaidzhaniin, Kazakhstaniin ja Uzbekistaniin käyttäen reittejä, jotka välttävät Venäjän.

Pitkä kokemus alalta tuo varmuutta toimintaan. Yhtiön perustajalla ja avainhenkilöillä on yli 30 vuoden kokemus logistiikasta ja varastotoiminnoista. Vahva panostus varastoihin näkyy siinä, että toimiviin ja moderneihin varastoihin on satsattu. Ensin toiminta lähti liikkeelle Hailikarintien terminaalista (valmistunut 2005, 10 000 m2) ja sitten Syväsatamantien terminaali (valmistunut 2008, 20 000 m2) täydensi kokonaisuutta. Nyt suuntana on vahva panostus verkkokauppalogistiikkaan ja IT-järjestelmien kehittämiseen. Uskomme vahvasti moderniin logistiikkaan ja sen mahdollistamaan tehokkuuteen ja joustavuuteen.


Avind International osti kesäkuussa 2021 VR Groupilta kansainvälisen maantielogistiikan liiketoimintansa.
Ohessa tarkempi tiedote.

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille

Miksi valita meidät

Palvelu ja kokemus

Meillä työskentelee kokeneita ammattilaisia asiakaspalvelussa, huolinnassa sekä terminaalissa. Ammattilaisemme osaavat ratkaista vaikeatkin logistiset haasteet.

Luotettavuus

Yhtiön perustajalla ja avainhenkilöillä on yli 30 vuoden kokemus logistiikasta ja varastotoiminnoista. Pitkä kokemus logistiikan alalta tuo varmuutta ja luotettavuutta.

Laadunvalvonta

Meillä on DNV:n auditoimana ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 standardien mukaiset sertifikaatit.

Tehokasta varastointia

Järkevästi suunniteltu ja toteutettu varastointi tuo säästöjä sekä ratkaisee monet haasteet ja antaa aikaa reagoida, kun toimittaja myöhästyy tai maailman kirjat menevät taas sekaisin.

Спасибо!

Загрузка...

Напишите нам

Загрузка...