FI
EN

Tullauksen ja huolinnan ei tarvitse aiheuttaa huolta

Avind International Oy tuottaa itse kaikki asiakkaille oleellisimmat huolintaan ja tullaukseen liittyvät tarpeet Suomessa. Meillä on kymmenien vuosien kokemus tuonti- ja vientiliikenteestä. Halutessanne hoidamme kaikki tarvittavat tulliselvitykset puolestanne, olipa kyse tuonnista, viennistä tai transitosta.

Avind International Oy tuottaa itse kaikki asiakkaille oleellisimmat huolintaan ja tullaukseen liittyvät tarpeet. Meillä on kymmenien vuosien kokemus tuonti- ja vientiliikenteestä. Halutessanne hoidamme kaikki tarvittavat tulliselvitykset puolestanne, olipa kyse tuonnista, viennistä tai transitosta.

Vuosikymmenten aikana jalostunut kokemus auttaa huomioimaan kaikki lain yksityiskohdat, jotka muuten voisivat johtaa vaikeuksiin niin tuonnissa kuin viennissäkin. Pystymme hoitamaan kuljetusten lisäksi myös tullaukset puolestanne, jolloin te saatte palvelua yhdeltä kumppanilta, ja siten parannatte koko kuljetusketjun hallintaa.

Autamme asiakkaitamme mielellämme, ja tarvittaessa opastamme tehokkaamman ratkaisun löytämisessä. Näin kokemuksemme auttaa teitä luomaan kuljetusketjusta kilpailuedun.

Спасибо!

Загрузка...

Напишите нам

Загрузка...